Lichtmacht Studio Honingstraat beschikt over 2 studio’s en een ontspanningsruimte met diverse facilitaire voorzieningen, zoals een ruime ontvangst- en eetruimte, volledig ingerichte make-up en een productieruimte met eigen douche en toilet.
studio-buttons-studio1  studio-buttons-studio2 studio-buttons-plattegrond  studio-buttons-prijslijst  studio-buttons-route

Onze scherpe prijzen maken de Honingstraatstudio’s tot een uiterst efficiente studio voor T.V. opnamen, commercials, presentaties, videoclips, leaders, geluidsopnamen, fotoshoots en meercamera (live on tape) producties.

Studio 1 en Studio 2 zijn voorzien van een vaste Limbo of rondhorizon.
Beide studio’s zijn volledig “sound proof” en beschikken standaard over een vaste dimbare ledlicht horizon.

De Lichtmacht Studio Honingstraat 14 B in Hilversum is gevestigd slechts op 1 kilometer vanaf het Mediapark en beschikt over een eigen parkeerterrein voor 20 auto’s. Ook beschikt het parkeerterrein over 1 oplaadpunt voor uw auto.
Naast het gemak van de professionele voorzieningen ligt de charme van onze studio in het feit dat het van origine een gerenoveerd, klein wijkschoolgebouwtje is, vriendelijk verscholen in het wooncentrum van Hilversum en gunstig gelegen met allerlei soorten winkels op loopafstand.

Voorzijde studio Honingstraat

Voorzijde studio Honingstraat

Ontvangst en relaxruimte

Ontvangst en relaxruimte

Make-up ruimte

Make-up ruimte

Studio 1

Studio 1

Studio 2

Studio 2

Portfolio
Over ons
Contact Lichtmacht
Share →